Услуги

Аз съм Тихомира (Тиха), магистър по ПР и магистър филолог, с две филологии – френска и италианска. Житейският ми път ме отведе в Рим, Париж и Женева, градове в които изкарах по няколко години, но сърцето ми ме върна обратно в България.

Имам няколкогодишна журналистическа и копирайтърска практика, мога да ви предложа безупречни услуги по популяризирането на личния ви и фирмен бранд. Какъвто и да е вашия случай, с удоволствие ще се заема с него.

Изключително много държа на взаимното доверие и на коректните отношения.

Услугите ми са с добавена стойност: искрен интерес към нуждите на клиента и всеотдайност към поставените задачи. Перфекционист съм.

Предлагам услугите, изброени по-долу, на 4 езика: български, английски, френски и италиански.

*Създаване, поддръжка и администриране на WordPress сайтове и блогове.

Създавам съдържание с WordPress от 2015-та година. Сайтът е вашата визитна картичка в онлайн пространството, а блогът днес е необходимост за всеки уважаващ себе си онлайн търговец. Така клиентите ви се запознават с продуктите ви, разбират какви са предимствата им, защо трябва точно от вас да купуват, какво предимство им носи покупката. Важен е текстът, но е много важно и оформлението, защото то влияе върху емоциите и желанието за покупка.

*Копирайтърски услуги: SEO статии на английски, френски, италиански или български за онлайн издания – сайтове с всякаква насоченост, онлайн магазини. Статии за традиционни медии

За да могат да откриват сайта ви лесно, съдържанието на него трябва да е добре оптимизирано за търсачките – да съдържа определен процент силни ключови думи, които да ви изведат пред конкуренцията ви. Важни са и заглавията и подзаглавията, снимките, описанията им. Всеки един елемент гради или разрушава оптимизацията на сайта ви. Но, за да не изглежда той спамърски и за да не изпадне в черната класация, балансът е много важен. Написването на такъв текст е жива проба алхимия. Правилното сътношение на съставките е ключово за успеха ви. Можете да разчитате на мен.

*Създаване на съдържание за онлайн магазини, с атрактивно продуктово описание

Непрекъснато виждам електронни магазини с лошо или недостатъчно съдържание. Много пъти съм се отказвала от покупка поради тези причини – набързо скалъпен сайт, с една-две снимки на продукт и описание от типа: “Обувки в тъмносиньо”. И нищо повече. Клиентите ви имат нужда от обстойна информация, преди да пристъпят към покупка. В условия на галопираща инфлация и наличието на силна конкуренция, информацията на сайта ви е от основно значение за търговския ви успех. Клиентите стават по-изискващи, когато разполагат с ограничени финансови ресурси и искат да знаят за какъв точно продукт ги дават. Затова съдържанието в един онлайн магазин е толкова важно, а е подценявано толкова често.

*Управляване на профили в социалните мрежи и редовно създаване на ангажиращи постове за вашата аудитория

Независимо кои социални канали сте избрали за популяризирането на вашите стоки или услуги, или на себе си като личност, аз съм насреща.

*Писане на ПР и рекламни статии

Много често ПР материалите в пространството са написани като рекламни, а разлика определено има! Затова винаги трябва да се прибягва до услугите на специалист като мен.

*Пренаписване и редактиране на вече съществуващи статии и текстове

Ако имате нужда от освежаване на съдържанието си на български, английски, френски или италиански, аз мога да ви бъда много полезна. Съчетавам филологическите си умения със знанията за оптимизиране на съдържание за Интернет търсачките.

*Консултации по изграждане на персонален и фирмен имидж – имидж мейкинг

Имиджът е много важен за успеха ви. Той може да привлече хората към вас или да ги отблъсне. В ерата на Интернет добрите и лошите новини се разпространяват скорострелно и е добре името, вашето или на фирмата ви, да бъде споменавано в положителна светлина. Мога да ви консултирам и за презентации и речи, дори да ги напиша за вас.

*Консултации по казуси, свързани с ефективно и резултатно общуване

Можете да се свържете с мен и по Скайп, за да ви помогна с конкретни казуси. Ефективното общуване е свързано с познаването на някои правила. Като експерт по комуникации мога да ви бъда много полезна, ако ми позволите да ви помогна.

Искате да поговорим? Запазете си час за напълно безплатна онлайн консултация сега, без никакви ангажименти от ваша страна.